Incentives

Onze Incentives afdeling staat graag tot jullie dienst voor het kiezen van een geschikte incentive voor medewerkers en klanten. Bijna al onze incentives zijn puur maatwerk. Graag verlaten we hierbij de platgetreden paden en bieden we avontuurlijke, spannende, originele en innovatieve formules aan die het groepsgevoel stimuleren. We houden graag rekening met jullie wensen omtrent de duur, de locatie en het budget van de incentive.

De meeste van onze teambuilding formules kunnen ook worden georganiseerd in het kader van een incentive. Vaak gaat het er dan iets gemoedelijker aan toe.

Op bepaalde locaties hebben we een gespecialiseerd aanbod, o.a. in Hongarije, Roemenië, Letland, Rusland, Frankrijk, Nederland, Italië, Portugal, Malta, Zuid-Afrika, Marokko, Tanzania en Kenia.

Bij elke incentive wordt de groep begeleid door onze eigen medewerkers, zodat je 24/7 een aanspreekpunt ter plaatse hebt in geval van problemen of onverwachte gebeurtenissen. Met de uitbesteding van jouw incentive aan Events on the Move is je dossier dus in veilige handen.

Gelieve bij interesse tijdig contact op te nemen en zeker een indicatie te geven van het beschikbaar budget, de gewenste duur van de incentive, het aantal deelnemers en een eventuele voorkeur qua locatie. Wij zorgen ervoor dat het dossier goed en snel wordt opgevolgd.

**NIEUW** – Uniek Stadsspel ‘Seven Sisters’ te Moskou.