Teambuilding > Cabareteskissimo

Het concept Cabareteskissimo is een ideale avondactiviteit. Na een heerlijk diner is de verrassing van de deelnemers groot wanneer plots blijkt dat nog een optreden is voorzien. Niet zomaar een optreden, maar een cabaret van hoog niveau door cabaretier Karel Declercq. Spitse comedy over de actualiteit. Het optreden gaat het over al wat reilt en zeilt in dit land, met sterke jokes, treffende imitaties en prachtige muzikale parodieën. Een aanstekelijk lachspektakel. Algauw heeft de cabaretier de hele groep op zijn hand, en dan wordt het optreden plotsklaps gepersonaliseerd!

Bepaalde deelnemers passeren op de meest onverwachte momenten de revue, steeds op een leuke en niet-kwetsende manier, en oude anekdotes die ooit plaatsvonden op de werkvloer blijken plots wereldnieuws en onderdeel van het optreden. Dat er van binnenuit werd gelekt (zonder dat de ‘schuldige’ kan ontmaskerd worden) is algauw duidelijk, en op den duur voelt iedereen de bui wel hangen…

Dit concept wordt enkel georganiseerd in het Nederlands. Ook ideaal als surprise-act bij een afscheidsfeest van een collega.

Op zoek naar een originele afsluiter van een teambuilding dagje? Dit concept zal nog vele weken hét gespreksonderwerp blijven: cabaretesk, grotesk en niet gespeend van superlatieven in de commentaren achteraf. Eén aandachtspuntje slechts: gezien de enorme populariteit van deze formule, wordt best enkele maanden op voorhand geboekt. Informeer tijdig naar de beschikbaarheden.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.