Teambuilding > Desserten Workshop

De populaire Desserten Workshop duurt ca. 1.5 à 2 uur, en wordt in groep een croquembouche gemaakt. De workshop kent volgende opbouw :

  • Maken van soesjes, deze opvullen met banketbakkerscrème en hiermee een ‘croquembouche’ maken
  • Maken van mini fruittaartjes
  • We gaan in dit programma de echte banketbakkerscrème met vanillestokjes maken
  • Hiermee gaan we de fruittaartjes vullen en afwerken met vers fruit. Dan vullen we de soesjes met een crème prise (banketbakkerscrème met room en gelatine)
  • Dan dompelen we de soesjes in kokende suiker, en gaat iedereen een croquembouche opbouwen en afwerken
  • Tijdens de workshop wordt genoten van diverse chocolades en gaan we ook chocolade snuiven
  • Na afloop van de workshop neem iedereen zijn gemaakte lekkernijen mee huiswaarts
Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.