Teambuilding > Rally 4All

Rally4All - TeambuildingDit evenement vindt in België of het buitenland plaats en biedt uw team de kans om een podiumplaats in een één- of meerdaagse rally te bereiken.

De gemiddelde snelheid wordt bewust laag gehouden, waardoor de nadruk komt te liggen op het ontrafelen van de diverse roadbook systemen. Controlepunten langs de weg zorgen voor een schifting. Welk team beschikt over de meeste stressbestendigheid en uithoudingsvermogen? En welke teams zijn zo solidair dat ze anderen op  sleeptouw nemen die het noorden volledig zijn kwijtgeraakt?

Verplaatsingen kunnen gebeuren met eigen wagens of huurwagens, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om alle tams met eenzelfde type wagen op pad te sturen (Mini, Suzuki Swift, …).

Desgewenst kan dit event volledig op maat worden uitgewerkt, zowel qua duur, regio, doelstellingen en moeilijkheidsgraad. Deze formule kan worden verrijkt met startpodium, bevallige hostessen, camerateams onderweg, een geïndividualiseerde polo, en een mooie videocompilatie nadien.

Dit concept is een realisatie van onze RallyConcepts afdeling.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.