Teambuilding > Taste Game

Een interactieve quiz geanimeerd door een presentator om leuke en interessante aspecten van de gastronomie op een ludieke manier te ontdekken. Door middel van theoretische en vooral praktische vragen worden de kennis en culinaire vaardigheden van de deelnemers op de proef gesteld.

Deze activiteit is een ideaal lunchmoment of diner, want enkele van de praktische vragen zijn uit te voeren in de keuken. De ploegen moeten bijvoorbeeld een rundstartaar zo origineel mogelijk presenteren, lekkere risotto bereiden aan de hand van het recept, de ingrediënten van een spezzatino benoemen en de allerluchtigste sabayon kloppen…

Nadat de deelnemers in ploegen verdeeld zijn, geeft de hoofdanimator een introductie waarin hij/zij het spel uitlegt. Elke ploeg kiest een ploegleider en krijgt een antwoordformulier overhandigd. Op dit formulier staan theoretische vragen en plaats om praktische vragen te beantwoorden. Het spel wordt in functie van de culinaire proeven onderbroken, zodat er tijdens de quiz ook gegeten wordt.

Op het einde van het spel worden de punten opgeteld en de antwoorden becommentarieerd door de animator.

Dit concept is ook beschikbaar in een kortere versie als aperitiefmoment.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.