Teambuilding >> A versus B

Teambuilding - A versus BHet gemeenschappelijk Eén en VTM programma ‘Wauters vs Waes’ bleek week na week een echt kijkcijferkanon. De twee protagonisten gingen telkenmale in een spannende fysieke, mentale of psychologische strijd met elkaar in de clinch. Wij ontwikkelden een teambuilding concept dat de deelnemers leuke flash-backs aan dit programma zal bezorgen en waarbij de drang naar eeuwige roem nooit veraf zal zijn.

De formule A versus B wordt volledig op maat uitgewerkt, op basis van de beschikbare tijd, de groepsgrootte, de gewenste locatie en het beschikbaar budget. Het concept kan ook over meerdere dagen worden gespreid – of bepaalde deelnemers kunnen vroeger in het strijdtoneel stappen om de kleuren van hun team te verdedigen. Via sociale media kan het thuisfront in bepaalde gevallen zelfs de strijd volgen én in de actie worden betrokken. Alles kan, verrassingen zijn nooit veraf.

Dit concept kan ook tussen twee bedrijven worden gespeeld. Of er kunnen verschillende speeldagen worden voorzien waarbij afdelingen van eenzelfde bedrijf het in de voorrondes tegen elkaar opnemen, gevolgd door een grote finale tussen de twee beste afdelingen.

Tenslotte is het mogelijk dit concept te overgieten met een Mol-sausje…

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.

 

Details

Minimum:

20 deelnemers

Maximum:

100 deelnemers

Duur:

Halve dag
Volledige dag

Prijs op Aanvraag


Vraag een concrete offerte !
2018 (C) Events on the Move

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol inspirerende tips voor leuke teambuilding concepten, promoties en nieuwtjes.

Maximum 4x per jaar rechtstreeks in je mailbox. Mis niets van ons aanbod.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.