Teambuilding >> Bugxter Fun

Bugxter Fun staat synoniem met laag over de grond scheuren met stevige off-road banden en (verantwoord) cruisen op de openbare weg, maar ook op onverharde wegen! Ervaar de vrijheid en beleef een spectaculaire tijd met de haren in de wind. Bugxter rijden gebeurt met meerdere voertuigen tegelijkertijd en zorgt voor veel bekijks!

Eenvoudige bediening: enkel gas geven of remmen (2 pedalen). Rijbewijs B verplicht. Iedere bestuurder dient nuchter te zijn en in het bezit van zijn identiteitskaart en rijbewijs.

We bieden deze teambuilding aan op een vaste locatie te Beveren-Waas. Het traject verloopt grotendeels via landelijke wegen (uitsluitend op de openbare weg, dus de wegcode dient gerespecteerd te worden) en is gevarieerd (gravel, kasseien, aardewegen, …). Er wordt gereden in o.m. Beveren, Haasdonk, Kallo, etc.

Er kan worden gekozen voor een tocht van één uur (zonder opdrachten) of voor een rit van 2,5 uur (met teambuildende opdrachten onderweg). Er wordt op verschillende plaatsen gestopt en gewisseld van chauffeur.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.