Teambuilding >> Ch@llenge

Ch@llenge - TeambuildingHet concept Ch@llenge werd speciaal ontwikkeld voor kleinere groepen, die toch even willen proeven van de teambuilding concepten die normaal slechts voor grotere groepen beschikbaar zijn.

Tijdens de Ch@llenge worden de deelnemers van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat onderworpen aan een hele reeks proeven. De proeven vinden steeds plaats in teamverband, maar ondertussen is er ruimschoots contact tussen de teams.

Heel wat proeven komen aan bod, waarbij de deelnemers blijk moeten geven van snelheid, durf, initiatief en strategisch doorzicht. De opdrachten vinden plaats in de lucht, op het land en in het water.

De Ch@llenge start ’s morgens om 8u in Antwerpen en eindigt ’s avonds rond 19u te Lommel. Elke proef vindt op een andere locatie plaats. Hierbij kunnen de deelnemers zich verplaatsen met eigen wagens, huurwagens of per autocar.

Een concept dat geen minuut verveelt, waarbij de deelnemers voortgestuwd worden door adrenaline en waarbij tot de laatste minuut zal worden gestreden voor de overwinning…

Optioneel kan er worden afgesloten met een diner.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.

 

Details

Minimum:

12 deelnemers

Maximum:

25 deelnemers

Duur:

Volledige dag

Prijs op Aanvraag


Vraag een concrete offerte !
2018 (C) Events on the Move

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol inspirerende tips voor leuke teambuilding concepten, promoties en nieuwtjes.

Maximum 4x per jaar rechtstreeks in je mailbox. Mis niets van ons aanbod.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.