Teambuilding >> Cosa Nostra

Cosa Nostra - StadsspelEen stad is in de ban van een aantal maffia-clans die er de macht definitief in handen willen krijgen. Notoir maffiabestrijder Enzo Corrado is de spanning grondig beu, en hoopt met een op het eergevoel inspelende tactiek de situatie naar zijn hand te zetten. Met de maffia-clans komt hij tot een vergelijk dat een ultieme proef zal bepalen welke clan het monopolie krijgt.

Elke clan (team) bestaat uit een zestal personen, elk met hun eigen rol. Maar opgelet: verraders zijn in alle teams geïnfiltreerd. Dit spel duurt een viertal uur. Het eerste deel vindt plaats in de maffia headquarters: een donkere ruimte waar alle maffia-clans samenkomen en één of meerdere roulettes aanwezig zijn. Sommige opdrachten moeten worden uitgevoerd door alle clanleden, andere opdrachten door slechts enkelen onder hen. Bovendien zijn sommige opdrachten aan een tijdsslot onderhevig. De clanleider moet hierbij de strategie uitstippelen.

Intussen laat Enzo Corrado zichzelf niet onbetuigd. Het spel is een combinatie van een citygame of stadsspel en een indoor activiteit. Bovendien komen elementen als leiderschap, planning en aandacht voor details naar voren.

Wij bieden dit spel aan te Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Mechelen en Oostende. In alle andere steden op aanvraag.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.