Teambuilding >> Crazy-X-Factor Online

Crazy X-Factor is een online teambuilding activiteit die focust op durf, groepsgevoel en challenges. Een week vóór het gezamenlijk online moment ontvangen alle deelnemers een reeks potentiële – soms grensverleggende – opdrachten waaruit ze een keuze moeten maken en waarvoor ze (als ze de challenge aanvaarden) soms buiten de grenzen van hun comfortzone zullen moeten treden. Hoe moeilijker de opdracht, hoe meer punten er te verdienen zijn. De bewijzen (foto’s en/of filmpjes) dienen vooraf te worden bezorgd aan de centrale dispatching.

Daarnaast mogen de deelnemers ook elkaar – optioneel – challengen.

Tijdens het gezamenlijke online moment presenteert de spelleider een bloemlezing van de ontvangen inzendingen en maakt hij de score bekend. De inzendingen die de live uitzending niet halen, worden na afloop van de online sessie beschikbaar gesteld in digitale vorm als blijvende herinnering aan een ongetwijfeld knotsgekke uitzending en eraan voorafgaande week.

Leer je thuiswerkende collega’s dankzij dit concept eens op een totaal andere manier kennen…

Dit inspirerend concept garandeert plezier, optimisme, enthousiasme en positivisme. Bovendien wordt niemand verplicht om deel te nemen en kan iedereen de grenzen van zijn eigen comfortzone bewaken. Wie opteert om toeschouwer te zijn i.p.v. deelnemer zal immers door de spelleider niet door de mangel worden gehaald. Maar ervaring leert ons dat 95% van de deelnemers gewoon actief deelneemt.

Dit is een online/remote teambuilding concept, beschikbaar sinds de COVID-19 crisis in 2020 en sindsdien erg populair. Er bestaat voor dit concept ook een klassiek face-to-face alternatief.
Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.