Teambuilding >> Crazy-X-Factor

Crazy-X-Factor - Teambuilding Events on the MoveCrazy X-Factor is een stadsspel dat focust op durf, groepsgevoel en challenges. Na een inleidende briefing trekken verschillende teams het stadscentrum in. Op diverse check-points ontdekken de deelnemers een grensverleggende opdracht waarvoor ze buiten de grenzen van hun comfortzone zullen moeten treden. Met elke opdracht kunnen punten verdiend worden. De bewijzen (foto’s en/of filmpjes) dienen nadien te worden bezorgd aan de centrale dispatching die de score vervolgens berekent tijdens een afsluitend drankje.

Voor bepaalde opdrachten zullen de deelnemers beroep moeten doen op voorbijgangers, inwoners of andere toeristen. Uiteraard zijn de check-points gelegen op leuke plekjes, zodat je intussen de stad ook kunt leren kennen.

Tussendoor ontvang je mogelijkerwijs nog telefoontjes of SMS’jes met extra opdrachten. Welk team is het meest inventief, slagkrachtig en zenuwbestendig?

Op het einde van het spel maakt de spelleider de score bekend én wordt het leukste filmpje vertoond. De rest van het ‘belastend materiaal’ wordt na afloop van het event beschikbaar gesteld in digitale vorm als blijvende herinnering aan een knotsgekke namiddag fun.

Alternatief volgt na dit citygame een diner, waarna een vertoning volgt van alle gerealiseerde foto’s en filmpjes, inclusief bekendmaking van de einduitslag.

Voor vrijgezellenfeesten raden we – in plaats van dit concept – het format Foute Vrienden aan.

Dit concept bestaat ook in een online/remote teambuilding versie. Deze online versie is beschikbaar sinds de COVID-19 crisis in 2020 en sindsdien erg populair.
Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.