Teambuilding >> El Profesor (La Casa de Papel)

El Profesor is een online zoektocht in verschillende rondes, opgehangen aan de hoofdpersonages van de populaire Spaanse Netflix serie La Casa de Papel. De deelnemers moeten in teamverband diverse online opdrachten uitvoeren, codes kraken en logisch nadenken. Zo raken ze beetje bij beetje dichter bij het eindpunt van het spel.

Een aantal toegangspoorten tot het scenario worden simultaan opengezet voor de teamleden. Zo kan elk teamlid een deeltje van de zoektocht op zich nemen en kunnen de deelnemers elkaar helpen om sneller tot de oplossing te komen. De deelnemers gaan eerst individueel in de leer bij Lisboa, Palermo, Tokyo en Berlin (personages uit de serie) en trainen er diverse vaardigheden. Met de opgedane kennis leggen ze tenslotte een eindexamen af bij El Profesor. Enkel de sterksten, de volhouders en de echte teamplayers zullen tot zijn team worden toegelaten.

Deze teambuilding is een echte kuitenbijter die nog een tijdje zal blijven nazinderen. Standaard aangeboden met Live Support via Whatsapp, zodat de deelnemers nooit ‘vast’ komen te zitten.

Enkel beschikbaar in het Nederlands.

Dit is een online/remote teambuilding concept, beschikbaar sinds de COVID-19 crisis in 2020 en sindsdien erg populair.
Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.