Teambuilding >> El Profesor

Het concept El Profesor, gebaseerd op de Netflix-serie La Casa de Papel, verwikkelt de teams in een spannende zoektocht naar het masker van El Profesor.

Na een inleidende briefing vertrekken de teams als rasechte detectives op pad. Bedoeling is zoveel mogelijk tips in te zamelen over de vindplaats van het masker – én uiteraard als eerste team op de bewuste locatie aan te komen. Op de smartphone of tablet kan live opgevolgd worden hoeveel tips elk team heeft verzameld.

Niet alleen snelheid speelt bij dit spel een belangrijke rol, maar ook precisie én een weldoordacht tactisch plan. Veel spanning, veel team-work, een snuifje techniek, en hopen adrenaline zijn verzekerd tijdens dit spel dat ook volledig op maat kan worden uitgewerkt op elke mogelijke locatie.

Desgewenst kan het thema worden gepersonaliseerd.

Dit concept bestaat ook in een hybride versie. In de hybride versie zit een deel van de deelnemers thuis of op kantoor. Zij krijgen alternatieve opdrachten voorgeschoteld. Door deze opdrachten goed op te lossen, fungeren ze als supportteam voor de teams op locatie.
Dit concept bestaat ook in een online/remote versie. Deze versie is een online zoektocht in verschillende rondes, opgehangen aan de hoofdpersonages van de serie.
Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.