Teambuilding >> Escape Room Experience

Escape Room ExperienceDe basisgedachte van een Escape Room is om binnen de 60 minuten uit een ruimte te ontsnappen die gevuld is met raadsels, vraagstukken, codes en sloten. Een normale Escape Room, zelfs een mobiele escape room, is gebouwd voor 4 tot 8 spelers. Hierdoor vallen grote groepen vaak uit de boot. Dankzij dit gloednieuwe concept kunnen nu ook groepen van 50 tot 2.000 personen een Escape Room Experience ondergaan.

Dit spel kan op iedere gewenste locatie verzorgd worden. Wij komen dus naar jou toe, of naar de plaats waar je een seminarie hebt gepland. Dit spel wordt gespeeld met teams van 7 personen die met elkaar binnen de 75 minuten een groot aantal tafelspelen moeten ontrafelen. Deze spelen bevatten de klassieke ingrediënten van een escape room – behalve de afgesloten ruimte. Het team dat als eerste in alle opdrachten slaagt, mag zich de winnaar van deze activiteit noemen. Als tijdens het spel bovendien blijkt dat de deelnemers onvoldoende aandacht schonken aan attributen die bij aanvang van het spel ogenschijnlijk geen belang hadden, zal teamoverleg en samenwerking een absolute voorwaarde vormen om de overwinning in de wacht te slepen.

Het spel is grotendeels softwarematig gestuurd waardoor ieder team continu gemonitord wordt en geprikkeld blijft om te spelen. Teams die bijvoorbeeld wat achterblijven, krijgen extra hints om aansluiting te vinden bij de teams die voorop lopen. Hierdoor slagen wij er steeds in om alle deelnemers van de eerste tot de laatste minuut vol inzet, passie en fun te laten spelen. Dat maakt de Escape Room Experience tot één van de weinige spelen die grote groepen kan bedienen zonder afhakers.

Dit spel is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

 

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.