Teambuilding >> De Foute Quiz

De Foute Quiz - TeambuildingDe deelnemers zullen zich in deze ‘Foute Quiz’ achtereenvolgens wanen in ‘De Slimste Mens’, ‘De Pappenheimers’, ‘Het Swingpaleis’ en tal van andere legendarische quizprogramma’s, en intussen heen en weer geslingerd worden tussen vragen over algemene kennis, over ‘onweetbare’ weetjes, over muzikaliteiten en over bedrijfsgerelateerde wetenswaardigheden.

Deze quiz heeft het nodige ‘fout’ gehalte. Samen met de spanning stijgt dan ook de ambiance. Ideaal als losse activiteit of als afsluiter van een teambuilding dag. Vaak brengen we deze quiz ook tussen de verschillende gangen van een diner.

Ambiance en team-spirit troef: het betreft geen ‘saaie’ quiz met papiertjes die moeten worden ingevuld aan aparte tafeltjes, maar een interactief concept waarbij fun primeert. Tijdig informeren in geval van interesse, de beschikbare data raken snel volgeboekt. Ideaal voor groepen die naar een minder ernstig en ludieker quizconcept op zoek zijn dan Quiz’it. Dit concept is enkel in het Nederlands beschikbaar.

NIEUW: ontdek nu de opvolger van ‘De Foute Quiz’ : Russian Roulette !

NIEUW: boek een extensie na de ‘Foute Quiz’, in de vorm van een kort optreden van een Vlaamse charmezanger, naar keuze Filip D’haeze of Sam Gooris. Andere zangers op aanvraag.

De Foute Quiz - Teambuilding

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.

 

Details

Minimum:

15 deelnemers

Maximum:

150 deelnemers

Duur:

Halve dag
Avond

Prijs op Aanvraag
Vraag een concrete offerte !
2018 (C) Events on the Move

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol inspirerende tips voor leuke teambuilding concepten, promoties en nieuwtjes.

Maximum 4x per jaar rechtstreeks in je mailbox. Mis niets van ons aanbod.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.