Teambuilding >> From Hero to Zero (De Mol)

From Hero to Zero - De Mol - TeambuildingEen avontuurlijk tweedaags concept in de Benelux en/of Frankrijk confronteert de groep met opdrachten van diverse aard. Hoe meer opdrachten tot een goed einde worden gebracht, hoe interessanter de eindbeloning voor één van hen.

Maar de groep weet ook dat één van hen een mol is die de opdrachten op een subtiele manier tracht te saboteren. De mol ontmaskeren wordt algauw een obsessie. Wie is bondgenoot en wie is een onbetrouwbare zero? Sommige kandidaten gaan tot het uiterste om de waarheid te achterhalen en een voortijdige eliminatie te vermijden. Wie wordt het slachtoffer van de mol… en wie grijpt hem uiteindelijk bij het nekvel?

Deze formule is bijzonder flexibel: ook langere formules op verre locaties zijn mogelijk. Bovendien hebben we nu ook een kortlopende formule van 1/2 dag of 1 dag, voor teams die weinig tijd beschikbaar hebben maar toch even van deze formule willen proeven. Hierbij wordt er gespeeld in verschillende teams, en is er binnen elk team een mol aanwezig. De niet-mollen hebben een dubbele opdracht: zoveel mogelijk punten scoren én de mol binnen hun team ontmaskeren. De mollen daarentegen moeten ervoor zorgen dat hun team slecht scoort én dat ze niet worden ontmaskerd. Paranoia gegarandeerd…

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.