Teambuilding >> Ieper 2014-2018

Ieper 2014-2018 - TeambuildingDeze jaren is het exact 100 jaar geleden dat WO I uitbrak en vooral de streek rond Ieper in hoge mate trof. Op deze manier staat Ieper wereldwijd symbool voor oorlog en de hoop op vrede. Tussen 2014 en 2018 zet Events on the Move fors in op deze betreurenswaardige verjaardag.

Elk bedrijf met of zonder een teambuilding traditie zou in deze periode minstens één keer een event in deze regio moeten plannen. En daarvoor is Events on the Move een geschikte en ideale partner, gezien de roots van de meeste van onze medewerkers in deze regio liggen.

We hebben een aanbod voor elk budget, voor een halve of volledige dag (of een meerdaagse activiteit). Afhankelijk van diverse parameters beperken we ons tot het centrum van Ieper, of betrekken we de ruimere regio in het concept.

Elke aanvraag wordt individueel opgevolgd. Op basis van de groepsgrootte, het beschikbaar budget en de gewenste duur wordt een voorstel op maat uitgewerkt.

Desgewenst kan er worden gekozen voor een door ons uitgewerkte mobiele applicatie, waarvoor we tablets beschikbaar stellen aan de deelnemers.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.