Teambuilding >> Immo City Challenge

Immo City Challenge - Stadsspel Events on the MoveImmo City Challenge is een stadsspel gebaseerd op het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly. Diverse teams trachten zo snel mogelijk eigenaar te worden van een aantal gebouwen in een stad. Dat kan door het beantwoorden van een vraag (of reeks vragen) in (of in de nabijheid van) de betreffende gebouwen. Wie eigenaar wordt, ziet zijn vastgoedportfolio én eraan gekoppelde inkomsten groeien. Ieder team dat nadien de vraag over dat gebouw beantwoordt, verdient niet alleen zelf wat centen maar bezorgt de eigenaar ervan ook inkomsten.

Het komt er dus op neer zo snel mogelijk eigenaar te worden van zoveel mogelijk gebouwen. Daarnaast zijn er challenge zones. Van die zones kun je geen eigenaar worden, maar hier kunnen teams wel een challenge uitvoeren (veelal een ludieke proef). Indien ze in de challenge slagen, mogen ze een blik werpen op de tussenstand (via een tablet-PC) en zien welke gebouwen al een eigenaar hebben en hoeveel centen elk team al verzameld heeft. Dit kan helpen om strategische keuzes te maken.

Uiteraard zijn niet alle gebouwen evenveel waard, en zijn niet alle opdrachten even makkelijk. Als dan nog eens blijkt dat het citygame enkele extra verrassingen inhoudt, stijgt algauw de spanning ten top…

Wij bieden dit spel aan te Aalst, Antwerpen, Blankenberge, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Mechelen en Oostende. In alle andere steden op aanvraag.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.