Teambuilding >> Kruisboogschieten in de Marollen

Kruisboogschieten in de MarollenKruisboogschieten in de Marollen is een unieke teambuilding belevenis bij de gilde van kruisboogschutters, opgericht in 1213 en de oudste gilde van België. Keizer Karel, de graaf van Egmont, aartshertogin Isabella, Willem de Zwijger en alle Belgische koningen waren grootmeester van deze gilde.

Tot op vandaag onderhoudt de vereniging de gildetradities en wordt het schieten met de kruisboog er beoefend. De gilde heeft haar lokaal (met schietstanden en een klein museum) in hartje Marollen (Brussel).

De deelnemers krijgen een korte initiatie en een drankje, waarna er gelegenheid is tot schieten met de kruisboog. De beste schutter krijgt een herinnering, geschonken door de gilde.

Programma: verwelkoming, introductie, initiatie met een drankje (speciaal bier, een frisdrank, koffie of thee) en wedstrijd.

De totale duurtijd van dit concept bedraagt ca. 60 à 75 minuten. Voertaal: Nederlands, Frans, Spaans of Engels.

De sessie ‘schieten met de kruisboog’ kan worden voorafgegaan door een gegidste wandeling (Marollen en/of Zavel) en/of gevolgd door een uitstekend diner in een typische Brusselse brasserie.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.

 

Details

Minimum:

10 deelnemers

Maximum:

50 deelnemers

Duur:

Halve dag

Prijs op Aanvraag
Vraag een concrete offerte !
2018 (C) Events on the Move

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol inspirerende tips voor leuke teambuilding concepten, promoties en nieuwtjes.

Maximum 4x per jaar rechtstreeks in je mailbox. Mis niets van ons aanbod.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.