Teambuilding >> Lost in Ghent

Lost in Ghent - StadsspelDe stad Gent vormt het decor van dit spel dat de deelnemers op een halve dag tijd onderdompelt in de sfeer van een hele reeks TV-programma’s: Peking Express, Fear Factor, Lost in Tokyo, Eeuwige Roem, Wedden Dat, … Eén en ander staat garant voor een spannend spelconcept, waarbij een heel scala van emoties aan bod komt.

Op verschillende plaatsen in de stad wacht de deelnemers een opdracht. Niet alleen het succesvol uitvoeren van de opdrachten speelt een belangrijke rol, maar ook het bewaken van een strakke timing en het uitbouwen van een voorsprong op de concurrerende teams.

Dit concept wordt gespeeld in teams van 6 personen. Het biedt op een korte tijdspanne proevertjes van een aantal van onze meerdaagse concepten en is dermate uitermate geschikt voor bedrijven die nog niet eerder een teambuilding event organiseerden en op zoek zijn naar een origineel concept!

Mits tijdige aanvraag is dit concept ook beschikbaar in andere steden. Dit concept behoort tot onze meest populaire stadsspelen of citygames. Mogelijkheid tot combinatie met andere concepten om te komen tot een volledig dagprogramma.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.