Teambuilding >> Het Masker van Toetanchamon

Het Masker van Toetanchamon - TeambuildingMet dit concept is spanning en sensatie gegarandeerd. ‘Het Masker van Toetanchamon’ kan zowel in de vorm van een stadsspel, een fietsrally of een autorally worden georganiseerd. Het verwikkelt de teams in een erg spannende zoektocht naar het masker van Toetanchamon dat door een kunstdief werd ontvreemd.

Na een inleidende briefing vertrekken de teams als rasechte detectives op pad. Bedoeling is zoveel mogelijk tips in te zamelen over de vindplaats van het gestolen masker – én uiteraard als eerste op de bewuste locatie aan te komen. Op de smartphone of tablet kan live opgevolgd worden hoeveel tips elk team heeft verzameld.

Niet alleen snelheid speelt bij dit spel een belangrijke rol, maar ook precisie én een weldoordacht tactisch plan. Veel spanning, veel team-work, een snuifje techniek, en hopen adrenaline zijn verzekerd tijdens dit spel dat volledig op maat kan worden uitgewerkt op elke mogelijke locatie en met elk gewenst vervoersmiddel. Zelfs ’s nachts is deze zoektocht een schot in de roos.

Ook in het buitenland kan dit spel worden georganiseerd. Desgewenst kan het thema worden gepersonaliseerd.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.