Teambuilding >> Missie ‘Special Agent’

Missie Special Agent - KoezioJe bent een special agent, maar je weet het nog niet. In ‘Missie Special Agent’ volg je daarvoor een speciale opleiding van 2 uur in teamverband. Het evenementencentrum Koezio in Brussel vormt het decor van deze activiteit.

Je hoeft niet sportief te zijn noch de eerste van de klas om deze opleiding te doorlopen: volgens je geheim dossier ben je immers perfect in staat om elke missie met succes te volbrengen. De missie doorloopt 4 districten. In elk district zullen de deelnemers het beste van zichzelf geven: reflectie, stressbestendigheid, teamspirit, …

Deze missie is een mix van een actief spel, een spel vol raadsels, een indoor touwenparkoers en een escape game. De missie vertoont enkele gelijkenissen met een escape game, maar met enkele belangrijke verschillen: het spel vindt plaats in een ruimte van 5.000 m² in tegenstelling tot de veel kleinere ruimte van een escape game. Spelers kunnen bovendien niet alleen spelen, want de teamspirit is essentieel. En tenslotte zijn niet alleen je hersenen, maar ook je armen en benen nodig!

Bij de gezamenlijke debriefing en het optionele afsluitend diner komen de tongen gegarandeerd los. Een teambuildende activiteit vol verrassingen en adrenaline.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.

 

Details

Steden:

Minimum:

10 deelnemers

Maximum:

100 deelnemers

Duur:

Halve dag

Prijs op Aanvraag
Vraag een concrete offerte !
2018 (C) Events on the Move

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol inspirerende tips voor leuke teambuilding concepten, promoties en nieuwtjes.

Maximum 4x per jaar rechtstreeks in je mailbox. Mis niets van ons aanbod.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.