Teambuilding >> Prison Island

Prison Island - TeambuildingDaag je collega’s uit in Prison Island! Stel teams van 3-4 personen samen, breng jullie technische, tactische en fysieke kennis samen, en ga de uitdagingen aan in de 30 gevangeniscellen!

Vergeet niet dat samenwerking, geduld en inventiviteit nodig zijn om de games op te lossen.

Het team heeft de taak om samen te werken en de raadsels in de cellen zo snel mogelijk vóór het einde van de tijd op te lossen. Neem de cellen in elke gewenste volgorde. Lukt het niet binnen de tijd het raadsel op te lossen, dan kan je dezelfde cel meerdere keren doen totdat je slaagt het raadsel op te lossen!

Teamresultaten worden op het scherm weergegeven tijdens het spel. De deelnemers zijn niet opgesloten. Om deel te nemen is een spelsleutel vereist, met de sleutel kun je altijd buiten.

Ben je op zoek naar een spannende, uitdagende en creatieve activiteit voor je teambuilding? Dan is Prison Island de ideale keuze. De activiteit vindt plaats regio Kortrijk en duurt ca. 2 uur. Optioneel te combineren met een fluo minigolf activiteit op dezelfde locatie en/of een lunch of diner.

Prison Island - Teambuilding

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.

 

Details

Minimum:

8 deelnemers

Maximum:

100 deelnemers

Duur:

Halve dag

Prijs op Aanvraag
Vraag een concrete offerte !
2018 (C) Events on the Move

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol inspirerende tips voor leuke teambuilding concepten, promoties en nieuwtjes.

Maximum 4x per jaar rechtstreeks in je mailbox. Mis niets van ons aanbod.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.