Teambuilding >> Save the Animals

Save The Animals is een live escape room, exclusief beschikbaar voor héél kleine projectteams, bestaande uit 3 à 8 personen. Is je groep groter dan 8 personen, dan is dit concept niet geschikt, tenzij je meerdere tijdssloten na elkaar boekt.

Dit spel wordt gespeeld als één team en niet in competitieverband met andere teams. De bedoeling is om binnen het uur uit de escape room te ontsnappen.

In tegenstelling tot onze online escape rooms (The Pegasus Project en Escape from the Casino), maken we voor ‘Save The Animals’ rechtstreeks connectie met een échte escape room in de Amerikaanse staat Illinois. Daar staat een operator – helemaal live – voor jullie klaar, gewapend met camera en headset. Hij wordt één uur lang jullie avatar, en zal – als extra paar ogen en handen – al jullie instructies opvolgen. Spannender en levensechter kan een esape room in deze bizarre tijden niet zijn.

Vanuit een ZOOM-sessie zijn jullie de operatoren achter deze missie. Het verhaal? Steeds meer dieren raken de laatste weken vermist. Alles wijst in de richting van een verdwenen dierenarts. Maar plots beweren de autoriteiten dat jullie medeplichtig zijn. Tijd dus om héél snel het mysterie op te lossen.

Gezien de live verbinding met Amerika, is dit concept enkel in het Engels beschikbaar.

Dit is een online/remote teambuilding concept, beschikbaar sinds de COVID-19 crisis in 2020 en sindsdien erg populair.
Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.