Teambuilding >> Street Turtle Race

Street Turtle TeambuildingDe Street Turtle is een totaal nieuw en uniek racetuig dat de deelnemers extreme sensaties zal bezorgen, maar dat door zijn uitzonderlijke wegligging makkelijk te besturen blijft, ook voor mensen zonder enige ervaring.

De deelnemers zullen zich temidden een videospel wanen. De Street Turtle wordt namelijk door twee joy-sticks bestuurd. Een van de hendels laat toe naar links en rechts te draaien, de andere hendel is er om de snelheid te bepalen en te stoppen. Voor de rest zullen de deelnemers hun lichaam moeten gebruiken om extreme bochten te nemen.

Deze rare ‘rijdende plankjes’ zullen de deelnemers toelaten zich te amuseren, maar ook de basisprincipes van het correct rijden op een race circuit aan te leren. Indien je denk dat rondrijden zonder stuur en zonder zitje onmogelijk is, dan moet je Street Turtles dringend komen testen!

Wij kunnen deze animatie in exclusiviteit aanbieden op het circuit van Spa–Francorchamps, uiteraard op basis van beschikbaarheid en mits meerprijs.

Deze activiteit is enkel beschikbaar in combinatie met minstens één andere activiteit, voor groepen van minstens 40 deelnemers. Andere mogelijke activiteiten in de regio: mountainbike, kajak, rafting, paintball, quad, speleologie, Helicopter Dropping, …

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.

 

Details

Regio:

Minimum:

40 deelnemers

Maximum:

60 deelnemers

Duur:

Halve dag

Prijs op Aanvraag


Vraag een concrete offerte !
2018 (C) Events on the Move

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol inspirerende tips voor leuke teambuilding concepten, promoties en nieuwtjes.

Maximum 4x per jaar rechtstreeks in je mailbox. Mis niets van ons aanbod.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.