Teambuilding >> Toolbox Experience

Toolbox ExperienceToolbox Experience is een spelconcept dat speciaal is ontwikkeld voor grote groepen van 50 tot 1.000 deelnemers. Dit spel kan worden gespeeld op eender welke locatie.

De Toolbox Experience bestaat uit meerdere rondes, ieder met verschillende soorten opdrachten en vraagstukken. Ieder team van 7 personen dient samen een juiste strategie te bedenken om alle opdrachten succesvol af te ronden. De activiteit is daarbij zo ontwikkeld dat iedere deelnemer van een team een rol heeft in het spel.

De eerste ronde is een fotoronde. In de tweede ronde wordt het team op verschillende kennisvlakken en vaardigheden getest. De laatste ronde bestaat uit vier opdrachten. Deze vier opdrachten zijn enkel te beantwoorden door gebruik te maken van informatie die men eerder in het spel heeft verkregen.

Toolbox Experience heeft normaal gesproken een duur van 75 minuten. Indien er minder tijd beschikbaar is, kan het spel ook ingekort worden tot 60 minuten.

Naast de funcomponent moet er binnen een team goed samengewerkt worden en gebruik gemaakt worden van elkaars krachten. Alleen dan zal een team op zijn best presteren.

Dit spel is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

 

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.