Business Events

Ook voor zakelijke events kun je een beroep doen op Events on the Move. Op basis van je wensen, situatie en budget steken onze event planners immers, vaak in een mum van tijd, een professioneel zakelijk event in elkaar: een bedrijfsfeest, seminarie, personeelsfeest, klantendag, opleiding, training, opening van een winkel of opendeurdag, …

Geen uitdaging zet een domper op de creatieve geesten van deze afdeling. Samen met de opdrachtgever wordt een totaalconcept uitgewerkt. Alle praktische bekommernissen en zorgen worden door ons gedragen, zodat de opdrachtgever zich enkel moet bekommeren om het inhoudelijk aspect. Kortom, wees de gast op je eigen event!

Wij kunnen bovendien zorgen voor de nodige animatie op elk event. Neem vandaag nog contact op.

Online Seminaries

Sinds de uitbraak van COVID-19 in 2020 worden heel wat seminaries en trainings online georganiseerd. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van onze professionele TV-studio te Gent, inclusief 4K camera’s, geïntegreerde laptops, professionele sound, live videowall met projectie van de deelnemers en een eindregie van waaruit het event wordt gestuurd.