Teambuilding > SLAUGHTER

SLAUGHTER is een razend spannend teambuilding concept dat op elke mogelijke locatie kan worden gespeeld: zowel in een stedelijke omgeving, in een landelijk decor, in de directe omgeving van een seminarieruimte, …

In teams van 4 à 5 personen proberen de deelnemers een mysterie uit 1905 te ontrafelen. Toen werden in amper één maand tijd 4 vrouwen gruwelijk vermoord door één en dezelfde seriemoordenaar. Het spel dompelt de deelnemers onder in de gebeurtenissen van dat jaar en laat hen tevens kennismaken met de 6 verdachten. Aan de hand van aanwijzingen en door middel van eliminatie moeten ze proberen de échte schuldige aan te duiden, bij voorkeur op een efficiëntere en snellere manier dan de andere teams.

In dit spel zijn verleden en heden perfect met elkaar vermengd. Want om dit ruim 100 jaar oude mysterie op te lossen, zullen 2 deelnemers in elk team instructies ontvangen via de smartphone: de gids krijgt op een live kaart de locatie van de infopunten te zien, en de teamkapitein ziet de opdrachten, en kan antwoorden ingeven en hints opvragen. Het team wordt verder aangevuld met 2 of 3 speurders die zorgvuldig nota’s moeten nemen en zich moeten ontfermen over de geheime enveloppe die vooraf via de post werd opgestuurd of digitaal werd aangeleverd. Enkel door efficiënt en gecoördineerd samen te werken ligt de overwinning binnen handbereik.

SLAUGHTER kan worden geboekt als een stand-alone concept (zonder spelleider, alle informatie wordt vooraf via e-mail bezorgd) of met een spelleider, die vooraf een briefing verzorgt en na afloop de resultaten onthult. Op die manier is dit spel haalbaar voor elk budget.

Het spel duurt ca. 3 uur en is voorlopig enkel beschikbaar in het Nederlands en Engels. Elke locatie komt voor het spel in aanmerking, niet enkel de steden die hiernaast vermeld staan. Ook in een landelijk decor komt het spel goed tot zijn recht.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.