Teambuilding

Events on the Move is sinds het jaar 2000 gespecialiseerd in de organisatie van teambuilding events en stelt deze jarenlange ervaring graag ten dienste van bedrijven en organisaties die al dan niet reeds een lange traditie van teambuildings hebben. Naast onze klassieke teambuilding activiteiten op locatie en onze online/remote concepten bieden we ook groepsactiviteiten op maat, aangepast aan de wensen, de doelstellingen en het verwachtingspatroon van de klant. Of het nu enkel voor de fun of met een duidelijk doel is, de organisatie van een teambuilding verdient steeds een professionele aanpak, een goede voorbereiding, een perfecte begeleiding en een gedegen nazorg.

De aangeboden teambuilding activiteiten zijn van heel uiteenlopende aard. Steeds zal samenwerking centraal staan. Het directe effect zal gericht zijn op groepsdynamiek, efficiëntie van processen, onderling vertrouwen en sociale binding.

Onze stadsspelen of citygames zijn sinds jaar en dag bijzonder populair en kunnen in elke stad (in België en het buitenland) worden georganiseerd. Vaak maken bedrijven via een citygame voor het eerst kennis met teambuildings. Maar daarnaast hebben we een héél ruim aanbod aan andere teambuilding activiteiten, waarbij het de bedoeling is dat elke deelnemer zich aangesproken voelt.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse technieken: opdrachten die een beroep doen op communicatie, probleemoplossing, planning, organisatie, vertrouwen, etc. – met een mooie mix van mentale en fysieke uitdagingen.

Al onze teambuilding concepten worden begeleid door ervaren en gemotiveerde medewerkers die zich bewust zijn van het belang van het georganiseerde event. Wens je voorafgaand advies of zit je nog met vragen, aarzel dan niet ons te contacteren.

TEAMBUILDING OP LOCATIE

Conform het 'Corona Event Risk Model'

TEAMBUILDING OP LOCATIE

Ontdek het aanbod

ONLINE / REMOTE TEAMBUILDING

Het 'nieuwe normaal' sinds COVID-19

ONLINE / REMOTE TEAMBUILDING

Ontdek het aanbod

TEAMBUILDING CONCEPT FINDER

Zoekhulp naar de Perfecte Formule

TEAMBUILDING CONCEPT FINDER

Zoek Nu

Teambuilding is idelaiter niet die ene dag in Gent of aan de kust, maar is een continu proces binnen de organisatie. Een proces dat op bepaalde momenten – met de hulp van een externe aanbieder zoals Events on the Move – wordt geformaliseerd en veruitwendigd in een off-site teambuilding event, zonder dat die dag al té veel focus moet krijgen.

Vanuit deze visie dient een off-site teambuilding event steeds een doel – impliciet of expliciet. Een organisatie of bedrijf is continu in beweging en elk off-site event zit de facto ingebed binnen het ontwikkelproces van deze lerende organisatie, en zal op zijn beurt bijdragen tot nieuwe inzichten en nieuwe kennis (zowel voor management als deelnemers). Dit off-site event is één van de (vele) factoren die de organisatie verder doen evolueren. Geen wondermiddel dus, maar wél een middel in functie van het groter doel.

Een ‘teambuilding’ is dus feitelijk een gedeeld project van bedrijf en event organisator, waarbij elk zijn bagage en expertise ter beschikking stelt binnen een – liefst langdurig – bondgenootschap als partners, veeleer dan binnen een klant-leverancier relatie.

Los daarvan is teambuilding just for fun zeker geen vies woord en zelfs nuttig binnen een bepaalde fase van het ontwikkelproces van een bedrijf. Als een organisatie een rimpelloze fase doorloopt, kan het net interessant zijn om deze ideale situatie te koesteren en een feel-good event eraan te koppelen. Dit zijn ook ideale momenten voor collega’s om elkaar beter te leren kennen – bepaalde concepten in het aanbod van Events on the Move zijn erop gericht om onvermoede talenten bij bepaalde deelnemers aan het licht te brengen, waardoor collega’s na afloop van het event voor een bepaald types opdrachten op de werkvloer vaker op die deelnemer een beroep gaan doen – zeker wanneer die deelnemer blijk gaf van een welbepaalde sociale of emotionele intelligentie. Door deelnemers positief te triggeren ontstaan soms de mooiste resultaten.

Teambuilding