Teambuilding > GPS Moordspel

GPS Moordspel Don CornettoVóór aanvang van dit GPS Moordspel spreekt tot u Executeur Testamentair, aangesteld door wijlen Don Cornetto Bonaparte.

Don Cornetto Boonaparte was de grootste maffiabaas van Vlaanderen. Iemand uit zijn naaste omgeving had het op zijn leven gemunt. Er zijn al verschillende mislukte moordaanslagen geweest. Helaas is de aanslag vorige week wel gelukt. Ik lees voor uit zijn testament:

“Als U dit te horen krijgt, wil dit zeggen dat de volgende poging om mij om het leven te brengen geslaagd is. Omdat ik, Don Cornetto, ervan overtuigd ben dat dit een moord zal zijn, zal ik een deel van mijn erfenis schenken aan hen die er als eerste in slagen om de moordenaar te ontmaskeren en hiervoor voldoende bewijzen te verzamelen. Wie mijn Executeur Testamentair als eerste antwoord weet te geven op mijn 10 essentiële vragen, en daarenboven een foto van de dader weet te bezorgen, krijgt de inhoud van bijgevoegde aktentas.”

In zijn doodstrijd is Don Cornetto er nog in geslaagd om zich naar zijn bureau te begeven en daar met zijn eigenste bloed 10 punten aan te duiden op de kaart van (de door jullie gekozen stad). Ik ben er van overtuigd dat jullie op deze plekken antwoorden op zijn vragen zullen vinden. Daarom dat ik jullie allen naar hier heb laten komen.

Telkens wanneer jullie correct een deel van de moord oplossen, ontvangen jullie 1 punt. Bij het behalen van 10 punten zal de locatie van de dader duidelijk worden… Het team dat mij als eerste een foto van de dader bezorgt, krijgt de erfenis van Don Cornetto!

MAAR: als een opdracht verkeerd uitgevoerd wordt, verliezen jullie een punt. Je kan dit echter rechtzetten door mij te komen opzoeken. In ruil voor het correct uitvoeren van een praktische proef, kan je alsnog de verloren punten ontvangen. Je kan dit echter maximaal 3 keer doen…

Het moordspel is beschikbaar in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven, Hasselt of Mons. In andere steden op aanvraag.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.