Teambuilding > Highland Games

Highland Games - TeambuildingEen fabelachtige aanpassing van de zeer beroemde Schotse spelen. Eeuwenlang werd Schotland beschouwd als “een land uit het Verre Noorden”, geïsoleerd, wild en slecht gekend. Een streek van legenden, die bloeddorstige strijden opriepen, druïden met onmetelijke vermogens en ook allerlei wezens zoals feeën en luchtgeesten. Van deze laatste werd namelijk gezegd dat ze dikwijls de nevelachtige en door de wind geslaagde kusten bezochten.

Zulk een lange traditie van oorlogen kon alleen maar uitlopen op het organiseren van reuzewedstrijden tussen de meest beroemde stammen van Schotland. Dit kunnen de deelnemers aan dit concept nu zélf beleven!

Enkele mogelijke proeven: Tug of War, Caber Tossing, Caber Wave, Putting the Stone, Weight for Height, …

Dit concept kan worden georganiseerd op elke mogelijke locatie waar een grasveld aanwezig is. Naar keuze versie van 2 1/2 uur (6 activiteiten) of van 5 uur (12 activiteiten). Het event kan worden opgeluisterd door een Schotse piper en desgewenst worden afgesloten met een folk optreden tijdens/na het diner of een whiskey tasting, teneinde de Schotse sfeer compleet door te trekken.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.