Teambuilding > Da Vinci Code

Da Vinci Code - Stadsspel Events on the MoveDankzij de film en het boek ‘Da Vinci Code’ van Dan Brown staat de cryptografie dezer dagen ruim in de belangstelling. En stiekem dromen vele volwassenen ervan om even in de huid van Robert Langdon en Sophie Neveu (de hoofdrolspelers in het verhaal) te kruipen. Daarom stellen we u een concept voor waarbij de deelnemers de ‘Graal’ moeten zien te vinden, puur op basis van cryptische omschrijvingen, raadsels en op het eerste gezicht nietszeggende boodschappen.

Verschillende teams trekken op pad… en de rest van de (namid)dag is een mysterie met veel verrassende wendingen. Na verloop van tijd lijkt het mysterie – ondanks de gevonden hints – nog steeds niet opgeklaard en blijkt dat de deelnemers hun fysieke reserves moeten aanspreken om alsnog vóór een bepaald uur het einddoel te halen. Want op dat uur vernietigt de schat zichzelf onherroepelijk en blijft de vindplaats en de inhoud voor eeuwig geheim.

Met dit concept bieden we u een stadsspel of citygame met een mix van culturele, ontspannende, fysieke en ludieke elementen, waarbij elke deelnemer evenzeer bij het spel wordt betrokken en de groepsgeest uitermate wordt gestimuleerd.

Wij bieden dit spel aan te Aalst, Antwerpen, Blankenberge, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Oostende en Saint-Omer (Frans-Vlaanderen). In alle andere steden op aanvraag. In Gent en Antwerpen kan Da Vinci Code als een concept van een volledige dag worden aangeboden.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.