Teambuilding > City Hacker

City Hacker - TeambuildingCity Hacker is een interactief stadsspel waarbij onze spelleider en het klassieke papieren opdrachtenboek zijn vervangen door een webapplicatie die raadpleegbaar is op tablet of smartphone. Via de webapplicatie kunnen de de teams op diverse check-points antwoorden registreren, waarbij ze trachten hun puntentotaal te maximaliseren.

Er wordt gespeeld in kleine teams, waarbij enkel de kapitein dient te beschikken over een smartphone met 4G en volle batterij. Tijdens het spel kan elk team live zijn positie op de kaart raadplegen. Het doel bestaat erin tijdens de toegemeten tijd zoveel mogelijk (op de kaart zichtbare) check-points te bezoeken en ter plaatse een brain hack op te lossen (de vragen hebben geen betrekking op de bezochte locaties). Voor de oplossing van deze raadsels zullen de teamleden out of the box moeten denken en hun logisch denkvermogen moeten samenleggen. Een extra stress-element is de aftellende chrono die zichtbaar is bij elke vraag.

Teams kunnen steeds zien hoe hun score zich verhoudt tot die van de andere teams, waardoor het competitie-element nooit veraf is.

City Hacker kan in elke stad in België en in het buitenland worden georganiseerd.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.