Teambuilding > Waar is Wally?

Het concept ‘WAAR IS WALLY?’ dompelt je onder in de wereld van de journalistiek en combineert elementen van een quiz, een dropping en een stadsspel. Elk team gaat op zoek naar de scoop van de dag, namelijk de schuilplaats van de ondergedoken Wally.

De krantenwereld is keihard, zeker voor BV’s als Wally. Gisteren pakten drie journalisten van drie concurrerende kranten uit met een schandaal rond Wally: zijn vermeende ontrouw, een ongeval met vluchtmisdrijf en de hack van zijn Instagram account. Jullie krant miste elk van deze primeurs, wat je een uitbrander van de hoofdredacteur opleverde. Daarom trekken jullie met verschillende teams op pad in een explosieve jacht naar de absolute scoop. Wally is immers ondergedoken sinds de publicatie van de drie schandalen, maar jullie gaan op zoek naar zijn onderduikadres – vastbesloten om Wally’s schuilplaats te onthullen.

Tijdens deze zoektocht zullen jullie moeten bewijzen dat jullie als team snel informatie kunnen opsporen, logische verbanden kunnen leggen en tegen de klok kunnen werken.

Idealiter wordt dit spel gespeeld in teams van 3 à 4 personen. Het duurt ca. 2 1/2 uur en is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Het spel wordt vanop afstand gestuurd: ter plaatse is er geen begeleider, maar jullie ontvangen vooraf een briefing met duidelijke uitleg en instructies. Elke persoon binnen het team heeft een smartphone met volle batterij nodig. Elke persoon binnen het team zal een duidelijke rol hebben, waarbij samenwerking een belangrijke voorwaarde vormt in het slagen van de journalistieke missie.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.