Teambuilding > Bugxter Fun

Bugxter Fun staat synoniem met laag over de grond scheuren met stevige off-road banden, grotendeels op onverharde wegen! Ervaar de vrijheid en beleef een spectaculaire tijd met de haren in de wind. Bugxter rijden gebeurt met meerdere voertuigen tegelijkertijd en zorgt voor veel bekijks!

Eenvoudige bediening: enkel gas geven of remmen (2 pedalen). Rijbewijs B verplicht. Iedere bestuurder dient nuchter te zijn en in het bezit van zijn identiteitskaart en rijbewijs.

We bieden deze teambuilding aan op een vaste locatie te Kalmthout. Het traject verloopt grotendeels via landelijke wegen en is gevarieerd (gravel, kasseien, aardewegen, …).

We rijden met 800cc Amerikaanse buggy’s van het merk Can Am.Je kan deze buggy’s vergelijken met een racekart op offroad banden. Laag op de grond met een ronkende motor ga je via verharde en onverharde paden langs de mooiste plekken in de omgeving!

Geniet van de natuur maar hou dus rekening met een gezonde dosis modder of stof, afhankelijk van het weer.

Er kan worden gekozen voor een tocht van één uur of twee uur. Er wordt op verschillende plaatsen gestopt en gewisseld van chauffeur. Maximum 12 personen per rit om veiligheidsredenen (= 6 buggy’s). Is je groep groter? Dan kies je voor een combi-arrangement met meerdere activiteiten. Onze randactiviteiten zijn: elektrische offroad steps, shooting games, sumo worstelen of een ongevalsimulator. Ook bij kleinere groepen kan worden gecombineerd met één of meerdere van deze randactiviteiten.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.