Teambuilding > Off-Road Adventure

Zin om de platgereden wegen te verlaten en te genieten van ongerepte natuur? Offroad rijden kan je op het grootste parcours van de Benelux doen! Wil jij dus echte adrenaline voelen van een ruige 4×4 wagen in de wildernis? Stop met zoeken en ervaar het vandaag nog!

Er wordt gereden met Landrovers, onder begeleiding van een ervaren off-road instructeur, op een terrein in Limburg of – voor wie de échte adrenaline zoekt – in de provincie Luik.

Deze laatste locatie biedt een programma om duimen en vingers van af te likken: ga een uitdaging aan die je nergens anders in België zal vinden! De  steile heuvels, water en heftige afdalingen verbazen ons telkens opnieuw. Hou zeker je camera klaar, want doordat het parcours zo groot is, moet je niet schrikken dat we onderweg vossen, everzwijnen of andere wilde dieren gaan passeren. Onze locatie in de provincie Luik bestaat uit 2 gigantische heuvels met in het midden een rivier. Er is bewust gekozen om het terrein niet te onderhouden wat de ervaring uniek maakt! Na een stevige battle van 1,5 uur geraken we hopelijk helemaal boven in het terrein. Daar zullen we even uitblazen met een drankje en prachtig uitzicht. Eens uitgerust start er een zeer pittige afdaling die beneden bij de rivier uitkomt. Deze steken we over om dan via de achterkant van het terrein terug aan te komen bij ons startpunt.

Het gaat bij dit concept altijd om een ervaring waarbij je zelf gaat rijden en onderweg van alles gaat testen. Wat is nu de maximale hellingshoek van een wagen? Wanneer en hoe zit het nu met de lage gearing, differentiel, sper, winch, …?

In Limburg bieden we een basisprogramma aan van 120 minuten waarbij je de 4×4-technieken onder de knie krijgt. In de provincie Luik hebben we een programma van een halve dag – het terrein van 40 ha is echter maar op een beperkt aantal dagen beschikbaar. Reserveer dus tijdig!

Inbegrepen: 4×4 wagen, huur terrein en ervaren off-road instructeur! Deelname op basis van 3 à 4 deelnemers per wagen.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.