Teambuilding > Moorddiner

Een klassieker onder de avondactiviteiten: een diner, waarbij als rode draad een moordspel wordt georganiseerd!

We kiezen niet voor een klassiek moordspel met diverse acteurs, maar voor een interactief concept met 1 spelleider (geschikt voor 8 tot 200 personen).

De heer Boonaparte was bij leven en welzijn de grootste maffiabaas van Vlaanderen, maar iemand uit zijn naaste omgeving had het blijkbaar op zijn leven gemunt. Er waren al verschillende mislukte moordaanslagen geweest. Helaas lukte de aanslag van vorige week wel.

In het gebouw bevindt zich de ongeopende kluis van Don Cornetto. Hij was echter niet zo goed in het onthouden van cijfers. Daarom heeft hij aanwijzingen verstopt waardoor hij alleen de code kon ontcijferen. Maar aangezien Don Cornetto in zijn testament ook de ontmaskering van de moordenaar eiste, kan enkel het team dat de 10 moordopdrachten correct oplost één poging wagen om de kluis te openen.

In de doos op tafel vinden de deelnemers materiaal en foto’s die zijn verzameld in het kader van het onderzoek naar de moordenaar. Sommige foto’s zullen misschien leiden naar antwoorden, anderen misschien naar niets…

Het concept kan aangeboden worden in het Nederlands, Frans of Engels.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.