Teambuilding > Moorddiner

Een klassieker onder de avondactiviteiten: een diner, waarbij als rode draad een moordspel wordt georganiseerd!

Wie is de dader van een vreemde afrekening? Wie slaagt erin de dader te ontmaskeren? En vooral, wie wordt op het verkeerde been gezet?

Tussen de verschillende gangen door wordt het mysterie beetje bij beetje onthuld. Alle deelnemers zijn speurders. Spanning, emotie en humor zijn nooit ver weg.

Dit event kan op nagenoeg elke locatie worden georganiseerd.

Hieronder een overzicht van mogelijke invullingen.

Moord op don Cornetto Boonaparte (8 tot 200 personen) – 1 acteur

De heer Boonaparte was bij leven en welzijn de grootste maffiabaas van Vlaanderen, maar iemand uit zijn naaste omgeving had het blijkbaar op zijn leven gemunt. Er waren al verschillende mislukte moordaanslagen geweest. Helaas lukte de aanslag van vorige week wel.

In het gebouw bevindt zich de ongeopende kluis van Don Cornetto. Hij was echter niet zo goed in het onthouden van cijfers. Daarom heeft hij aanwijzingen verstopt waardoor hij alleen de code kon ontcijferen. Maar aangezien Don Cornetto in zijn testament ook de ontmaskering van de moordenaar eiste, kan enkel het team dat de 10 moordopdrachten correct oplost één poging wagen om de kluis te openen.

In de doos op tafel vinden de deelnemers materiaal en foto’s die zijn verzameld in het kader van het onderzoek naar de moordenaar. Sommige foto’s zullen misschien leiden naar antwoorden, anderen misschien naar niets…

Het concept kan aangeboden worden in het Nederlands, Frans of Engels.


Moord in de Maffiafamilie (40 tot 200 personen) – 4 tot 5 acteurs

Laat je meeslepen door de Italiaanse familie die instaat voor het “feest” waarop je uitgenodigd bent. Maak kennis met de verschillende leden van deze familie en geniet van een avond vol humor en live optredens. En wie weet slaag je er wel in om de moordenaar te ontmaskeren.

In dit concept belanden de deelnemers op het huwelijksfeest van Don Luciano. Ze gaan samen met inspecteur Van Apsnie op zoek naar de moordenaar van Antonio. De rode draad? Vertrouw niemand en tracht zo discreet mogelijk te handelen, maar vergeet zeker niet om tegelijkertijd te genieten van de sfeer en van de ludieke situaties.

Het feest duurt 3 uur en de verhaallijn wordt afgewisseld met improvisatie en tafelanimatie. Een interactief moorddiner voor grotere groepen, beschikbaar in het Nederlands, Frans of Engels.

In dit concept primeert het show- en acteergehalte, en minder het onderzoek naar de moordenaar.


De Diamantdiefstal (30 tot 200 personen) – 3 tot 6 acteurs

Tijdens een gala-optreden wordt een dure diamant tevoorschijn getoverd door Roberto de goochelaar. Kort erna wordt de goochelaar vermoord. Uiteraard moet deze moord opgelost worden. De deelnemers worden begeleid door een politie-inspecteur die alle sporen onderzoekt in samenwerking de teams! Om het onderzoek tot een goed einde te brengen, zijn enkele dingen nodig: een goed sporenonderzoek, kennis van het dossier, geluk, tijd en een fout van de misdadiger.

Het concept duurt een tweetal uur en kan ook na een diner worden georganiseerd, als avondvullend animatieconcept.

Een interactief moordspel voor grotere groepen, beschikbaar in het Nederlands, Frans of Engels.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.