Teambuilding > Mystery Evening

Mystery Evening - TeambuildingHet diner dat we verzorgen, lijkt als alle andere, maar het draait volledig anders uit. We zetten zoals steeds ons beste beentje voor, om je de perfecte avond te verzorgen. Maar zoals zo dikwijls in het leven: niets is wat het lijkt…

De avond neemt immers algauw een verrassende wending: het keukenteam dat zo graag zijn klanten verzorgt, blijkt toch niet het perfecte team te zijn. De spanning tussen realiteit en fictie wordt scherp bespeeld. Allerlei intriges blijken aan de basis te liggen van onderhuidse spanningen.

Mystery Evening is een interactief spel, waarbij de deelnemers uitgedaagd worden het genoemde mysterie te ontsluieren. Het personeel blijken acteurs te zijn, die een rol binnen een intrigerend verhaal neerzetten. Het wordt jullie taak om dit verhaal duidelijk te krijgen, en dit op basis van communicatie met de acteurs, het beschikbare materiaal en het spelbord. Uiteraard is er een stukje competitie, met een bijhorende prijsuitreiking.

De groep wordt vooraf of bij aanvang opgedeeld in teams van ca. 8 personen. Voor elk team is een tafel beschikbaar tijdens het diner. Elk team probeert de realiteit achter de schijnbaar vlot draaiende organisatie te doorprikken en te ontcijferen. Dit gebeurt aan de hand van allerlei moderne technieken (internet, GSM, voicemail, …) en een aantal tips die bemachtigd moeten worden tijdens de avond. Het team dat het mysterie het meest juist kan ontcijferen, mag zich uitroepen tot de winnaar. Cluedo voor gevorderden, maar ook aangenaam voor wie het allemaal liever een beetje van op afstand bekijkt.

Natuurlijk wordt ondertussen de innerlijke mens prima verzorgd. Naar keuze kan dit een meergangendiner of een BBQ zijn.

Dit concept vindt plaats op een vaste locatie nabij Antwerpen en duurt een drietal uur. Uitzonderlijk en op aanvraag kan het ook op locatie worden gespeeld.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.