Teambuilding > Workshop ChatGPT in een Zakelijke Context

Iedereen heeft het tegenwoordig over ChatGPT, dé tool waarmee je heel wat tijd en moeite kan besparen op traditionele taken. Het is een AI-systeem dat de komende jaren het concept van “werk” drastisch zal veranderen. Het is dus essentieel om nu al te kijken naar de mogelijkheden van artificiële intelligentie in jouw bedrijf om niet achterop te raken bij de concurrentie.

ChatGPT kan helpen bij een breed scala aan taken, zoals contentgeneratie, samenvatten, vertalen, notuleren, programmeren en meer. Maar misschien weet je niet hoe je deze tool kunt gebruiken en waar je moet beginnen.

Geen zorgen, de workshop ChatGPT in een Zakelijke Context biedt een ludieke en interactieve introductie tot ChatGPT en de mogelijkheden van AI. Onze facilitator zal jullie door een brainstormsessie loodsen om de kansen te ontdekken die ChatGPT biedt voor jouw bedrijf. Geen saaie theoretische uiteenzetting, maar een hands-on en erg praktisch gerichte kennismaking, die volledig op maat van jouw bedrijf kan worden opgesteld.

Voor kleine groepen tot 30 personen duurt de workshop een tweetal uur. Voor grote groepen tussen 31 en 70 personen voorzie je best een drietal uur.

Doelstellingen

  • Kennismaken met de werking en mogelijkheden van ChatGPT
  • Brainstormen over de manieren waarop ChatGPT en AI in het algemeen in uw bedrijf gebruikt kunnen worden.

Agenda

Inleiding (15 minuten)

  • Welkom en kennismaken
  • Verloop van de workshop

Demo ChatGPT (45 minuten)

  • De facilitator gaat in interactie met ChatGPT om de mogelijkheden van de tool te demonstreren. We gaan hierbij interactief aan de slag met de inbreng, vragen en bedenkingen van de deelnemers. Deze fase neemt meer tijd in beslag bij de workshop in grote groep.

Brainstorm (45 minuten)

  • Door middel van gerichte opdrachten denken de deelnemers in kleine groepen na over hoe ChatGPT de dagdagelijkse en strategische werking van het bedrijf kan ondersteunen.
  • De ideeën worden gedeeld en besproken in grote groep. Deze fase neemt meer tijd in beslag bij de workshop in grote groep.

Reflectie en Evaluatie (15 minuten)

  • We vatten onze bevindingen samen.
  • Feedback op de workshop

Deze workshop is zowel beschikbaar in het Nederlands als in het Engels.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.