Workshops

Ook voor workshops, voordrachten en lezingen kun je een beroep doen op Events on the Move.

Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld en staat steeds in relatie tot levensechte situaties op de werkvloer. Alle workshops worden gegeven door domeinspecialisten.

Ontdek hier een deel van ons aanbod. Aarzel niet ons te contacteren indien je meer info wenst over een aangeboden workshop of indien je op zoek bent naar een workshop die hier niet staat vermeld.

Kenmerken van onze workshops

Interactief 100%
Boeiend 100%
Toegespitst op de situatie op de werkvloer 100%

Events on the Move Teambuilding op Maat

Hoe kan je de verschillende karakters uit een team makkelijk herkennen, wat kan je doen om hun (negatieve) invloed te neutraliseren en hoe haal je vervolgens het beste uit hun vaardigheden zodat ze mogelijk nog een zeer nuttige rol van betekenis kunnen hebben.
Groepsdenken komt in de beste teams voor. Het behouden van overeenstemming en eensgezindheid is voor een groep belangrijker dan een kritische overweging van de feiten. Dit leidt vaak tot een slechtere besluitvorming. Er zijn een aantal technische oplossingen voor groepsdenken. Die worden in deze workshop toegelicht.
De vijf elementen kunnen gezien worden als een verfijning van het principe van Yin en Yang. Elk van de vijf elementen behoort toe aan een bepaald type Chi-energie. De 5 elementen bestaan uit hout, vuur, aarde, metaal en water. Deze leer is niet alleen toepasselijk op voeding en gezondheid, maar ook op menselijke interactie. De workshop focust op dit laatste aspect en reikt dus steunpunten aan om elkaar beter te begrijpen en het beste uit elkaar te halen.
Als manager of teamleider heb je het gevoel dat er véél meer in je team zit dan eruit komt. Terwijl je nu meer dan ooit focus, teamspirit en proactief gedrag nodig hebt om uitdagingen aan te gaan. Kan mijn team in één dag veranderen? Jazeker! Want je team beschikt nu al over de kwaliteiten, talenten en kracht om hun grootste uitdagingen te overwinnen. Wij helpen je die krachtbronnen aan te boren en beter te benutten.
2018 (C) Events on the Move

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol inspirerende tips voor leuke teambuilding concepten, promoties en nieuwtjes.

Maximum 4x per jaar rechtstreeks in je mailbox. Mis niets van ons aanbod.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.