Workshops

Ook voor workshops, voordrachten en lezingen kun je een beroep doen op Events on the Move.

Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld en staat steeds in relatie tot levensechte situaties op de werkvloer. Alle workshops worden gegeven door domeinspecialisten.

Ontdek hier een deel van ons aanbod. Aarzel niet ons te contacteren indien je meer info wenst over een aangeboden workshop of indien je op zoek bent naar een workshop die hier niet staat vermeld.

Kenmerken van onze workshops

Interactief 100%
Boeiend 100%
Toegespitst op de situatie op de werkvloer 100%

Events on the Move Teambuilding op Maat

Een goede, vruchtbare bodem voor veranderingsprocessen begint met een organisatie die door (gedeelde) waarden is gedreven. De verandering naar een door waarden gedreven organisatie vindt vooral (en misschien zelfs uitsluitend) plaats in het inwendige van de mens, in zijn mindset. Nochtans is het belangrijk om (de verschillende stappen van) dit proces te veruiterlijken. Zo wordt de verandering zichtbaar, kan erover gecommuniceerd worden. Het is net als op reis gaan. Wie wil er niet van elk belangrijk moment een foto, terwijl de ervaring iets louter emotioneel is. Bedrijvenfluisteraar, ondernemer en bezieler Wim Hoeckman heeft daarom een aantal tools, workshops, bevragingen, en andere vehikels ontwikkeld die toelaten de reis van verandering te plannen, te registereren en vast te leggen.

De vijf elementen kunnen gezien worden als een verfijning van het principe van Yin en Yang. Elk van de vijf elementen behoort toe aan een bepaald type Chi-energie. De 5 elementen bestaan uit hout, vuur, aarde, metaal en water. Deze leer is niet alleen toepasselijk op voeding en gezondheid, maar ook op menselijke interactie. De workshop focust op dit laatste aspect en reikt dus steunpunten aan om elkaar beter te begrijpen en het beste uit elkaar te halen.

In deze workshop leer je hoe je in echt contact komt met de andere. Je hoort verder dan de boodschap. Je maakt contact met het waarom in jezelf en bij de andere. Van daaruit ga je samen op pad met als doel om de behoeften van beiden te vervullen. Je leert concreet taalgebruik en bent na afloop klaar om op een verbindende manier de weg uit te stippelen van de organisatie waarvan je deel uitmaakt, zowel privé als professioneel. Na afloop is duidelijk waarom vertrouwen en kwetsbaarheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bedrijvenfluisteraar, ondernemer en bezieler Wim Hoeckman brengt deze workshop op een bijzonder inspirerende manier. Resultaat verzekerd!