Online Teambuilding / Remote Teambuilding

De coronacrisis hakt(e) stevig in op onze economie. Niet alleen de rendabiliteit van vele bedrijven werd stevig op de proef gesteld, maar ook de bedrijfsprocessen werden compleet herzien. Zo gebeurde er een shift naar telewerken en thuiswerken. Daarnaast werden de sociale omgangsvormen compleet herbekeken: social distancing en handhygiëne werden in een mum van tijd geïntegreerd in het dagelijkse gedragspatroon.

Dat telewerken knabbelt aan de sociale cohesie van een bedrijf én aan de emotionele verbondenheid van werknemers met een bedrijf, behoeft intussen geen uitleg meer: thuiswerken werkt het individualisme in de hand, efficiënte communicatie (sowieso al een heikel punt voordat COVID-19 de kop opstak) wordt een nóg grotere uitdaging en beetje bij beetje brokkelt het cement af dat de medewerkers bijeen houdt en hun bedrijfsidentificatie in de hand werkt.

Om hieraan tegemoet te komen voorziet Events on the Move een aanbod van online of remote teambuildings, die naast het klassiek aanbod in de markt worden gezet. Wens je iets meer praktische informatie over wat online teambuildings precies inhouden? Klik dan op onderstaande knop.

ONLINE / REMOTE TEAMBUILDING

Hoe werkt dit nu precies ?

ONLINE / REMOTE TEAMBUILDING

Praktische Info over Online Teambuildings

Aanbod Concepten

Hieronder zie je een overzicht van de beschikbare online teambuilding concepten.

Intussen blijven onze klassieke teambuilding concepten uiteraard beschikbaar.