Teambuilding > BBQ Workshop

BBQ Workshop

Op zoek naar een buitengewone activiteit voor een uitstap of teambuilding? Ontdek de geheimen van de BBQ-wereld met deze BBQ workshop! Samen met je collega’s of klanten duik je de workshopruimte in voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Onze ervaren masterchefs leren je alles over het bereiden van heerlijke gerechten. Met onze BBQ workshop heb je dubbel plezier: tijdens de kookworkshop zelf én nadien kan je lekker het thuisfront imponeren op je volgende barbecuefeestje.

We schotelen je twee formules voor waarvan je kan proeven: een Kamado teambuilding workshop of een culinair BBQ workshop. Leuk als teambuilding of gewoon als bedrijfsuitje, weer eens wat anders dan klassiek aan tafel dineren. Daarnaast is maatwerk uiteraard mogelijk.

Deze workshops gaan steeds door in een volledig uitgeruste workshopruimte te Puurs-Sint-Amands, centraal gelegen aan de boorden van de Schelde op de as Antwerpen-Brussel-Gent, voor groepen tot 20 personen. Als de groep minder dan 12 personen telt, worden 12 personen in rekening gebracht.

Voor groepen van 21-30 personen is een BBQ d’Amis mogelijk. Hier zijn de deelnemers minder actief betrokken. Eigenlijk is dit een BBQ met verrassende gerechtjes en showcooking. Indien gewenst kan er wat geholpen worden door de deelnemers, maar evengoed kunnen zij het vanop hun stoel ook meevolgen en genieten van het lekkere eten.

Onze workshopruimte is professioneel uitgerust met de beste materialen en BBQ’s op het gebied van buiten koken. Alles is voorzien om er een geslaagd event van te maken: drankjes in de koeling, ingrediënten recht van bij de boer en dit alles in een unieke inrichting en decoratie. Wij zetten 100% in op beleving waarbij alles baadt in een warme informele sfeer.

Je kookt in een volledig overdekte ruimte die van alle gemakken voorzien is, zodat je lekker koel in de zomer en lekker warm in de winter kan genieten. Met de nodige passie en expertise staan onze masterchefs er te trappelen om je mee te nemen in de wereld van barbecue.

Vergaderfaciliteiten en ontbijt zijn tevens mogelijk op de locatie. Deelnemers hoeven niets mee te nemen, alles is voorzien ter plaatse.

Haal het beste uit je culinaire avontuur en boek vandaag nog je onvergetelijke barbecue workshop! Duik in de wereld van smaken, technieken en gezelligheid onder begeleiding van onze experts. Maak van je teambuilding een bruisend succes met een kookworkshop die nog lang zal nazinderen.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.