Teambuilding > Chocolade Workshop

In een ontspannen sfeer slaan we tijdens de Chocolade Workshop de handen in elkaar om op een onbekend terrein een professioneel resultaat te bekomen. De deelnemers laten zich inwijden in de wereld van de chocolade en zetten de eerste stappen in hun chocoladecarrière.

Na een korte historische schets en een briefing door onze chocolatier, demonstreert de chef de vereiste technieken en geeft uitleg over de verschillende soorten chocolade en alle andere ingrediënten. Vervolgens gaan de deelnemers zelf aan de slag en realiseren ze een vijftal chocoladebereidingen. Onder het alziende oog van onze chef leren de deelnemers chocolade te temperen en bereiden ze een aantal eenvoudig thuis te reproduceren chocoladebereidingen: studentenhaver, orangettes, vers fruit in een krokant chocoladejasje, een snelle chocolademousse en de perfecte chocolademelk volgens een recept van de Inca’s.

Natuurlijk kan iedereen naar hartenlust proeven van het resultaat en krijgt elke gast ook nog een zakje met de zelfgemaakte productie mee naar huis!

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.