Teambuilding > Cityrama

Cityrama is een interactief stadsspel waarbij onze spelleider en het klassieke papieren opdrachtenboek zijn vervangen door een webapplicatie die raadpleegbaar is op tablet of smartphone. Via de webapplicatie kunnen de de teams op diverse check-points antwoorden registreren, waarbij ze trachten hun puntentotaal te maximaliseren.

Elke teamspeler kan de opdrachten raadplegen op zijn eigen toestel. Enkel de teamkapitein kan de antwoorden registreren en – als het team even vast dreigt te zitten – hints activeren. Maar opgelet: bij elke vraag tikken de seconden (en dus de te verdienen punten) genadeloos weg, en elke geactiveerde hint leidt tot een tijdstraf.

Op het einde van het spel maakt de website onverbiddelijk de ranking van de teams bekend.

Wij bieden Cityrama aan te Antwerpen, Gent, Ieper, Kortrijk en Mechelen. In alle andere steden op aanvraag. Te Ieper bestaat een klassieke versie en een versie die is toegespitst op het oorlogsverleden van de stad.

Alle vragen hebben betrekking op de bezochte locaties. Tijdens het spel zien de deelnemers niet live hun positie op de kaart. Oriëntatie vormt dus een deel van de opdracht tijdens Cityrama.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.