Teambuilding > Lachsessie / Lachworkshop Online

We hebben de lach in ons, maar veel mensen lachen véél te weinig. We schrijven veel over het onderwerp, maar het is voor sommigen écht nodig om het lachen opnieuw aan te leren. Dit was de vaststelling van de stichter van de Lach Yoga, Dr. Madan Kataria, in Bombay in 1995.

Een online lachsessie werkt niet alleen bevrijdend en stressverminderend, maar ook verbindend. Gelukkige werknemers zijn productieve werknemers die het bedrijf en de organisatie een positieve uitstraling geven. Lachende werknemers bereiken meer, lijden minder aan stress en zijn minder ziek. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat lachen helpt om negatieve stress om te zetten in positieve stress waardoor men zich beter gaat voelen in lichaam en geest.

Een sessie duurt ongeveer 30 minuten en is beschikbaar voor groepen van 10 tot 50 deelnemers. Als er meer deelnemers zijn, worden opeenvolgende sessies georganiseerd. De workshop bestaat uit diverse leuke en ludieke oefeningen gecombineerd met relaxatietechnieken en brengt de deelnemers in een goede stemming en dichter bij elkaar. Er wordt tijdens de sessie gelachen zonder reden – dit is dus géén komische workshop waarbij de mopjes in het rond vliegen, maar een verbindend lachmoment waarbij de deelnemers leren relaxeren en lachen uit volle borst.

Beschikbaar in NDL en UK.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.