Teambuilding > Escape from the Mansion

Escape from the Mansion is een online escape game, speciaal gericht op teambuilding: één à anderhalf uur lang intens samenwerken in teamverband met (thuiswerkende) collega’s in een spannende competitie. Welk team is het snelst en gaat op de meest strategische manier om met de beschikbare hints? Want opgelet: elke geraadpleegde hint brengt je sneller naar de uitgang, maar levert ook kostbare straftijd op.

Het verhaal achter deze online escape room? Een oude excentrieke oom is verdwenen. Het laatste dat je van hem hebt vernomen, is een brief. Een geschreven hulpkreet. Niet per se iets geks voor deze oom, want die stuurde wel vaker rare brieven. Maar toch klonk er deze keer wat meer ernst in de woorden. Je besluit af te reizen naar zijn afgelegen villa om uit te zoeken wat er aan de hand is…

Aangekomen bij de villa, wordt de deur niet geopend nadat je aangebeld hebt. Dus besluit je om zelf een weg naar binnen te vinden. Met een oog voor kleine details, weet je dit voor elkaar te krijgen. Eenmaal binnengekomen wil je er zo snel mogelijk achter komen wat er nu precies speelt. Struinend door alle kamers van het huis, vind je weer een vreemde brief van je oom. Ook zijn er verschillende opdrachten in de diverse kamers verstopt. Het lijkt wel alsof deze opdrachten door hem bedacht zijn. Los de opdrachten op om het mysterie rondom je oom te ontrafelen. Kom erachter wat er speelt en waar je oom is gebleven.

De online escaperoom is simultaan te spelen met meerdere teams, en is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.