Teambuilding > Scrooge – Online Winter Teambuilding

Ons allernieuwste online teambuilding concept, speciaal ontwikkeld voor de winter van het bijzondere jaar 2020. Boek nu deze kerstactiviteit om de nieuwe lockdown periode samen met je collega’s door te komen.

Scrooge is een online winter game om nooit te vergeten, een avontuur vol lol met je vrienden of collega’s. Gekke vragen, leuke opdrachten en vooral veel plezier. Dit is hét online teambuilding spel voor de feestdagen. Onze host neemt jullie mee in een strijd zoals nooit te voren.

De online teambuilding Scrooge is gebaseerd op het verhaal van Charles Dickens, A Christmas Carol. In deze, in een hip jasje gestoken, te gekke remote game gaan jullie op zoek naar de ware kerst spirit voor Ebenezer Scrooge.

Nadat jullie Scrooge wat beter hebben leren kennen nemen de 3 geesten jullie mee naar het verleden, heden en toekomst. Voor de geesten moeten jullie samenwerkingsopdrachten uitvoeren en puzzels oplossen voordat ze jullie laten gaan.

Aan het einde van het spel komen jullie er achter of jullie Mr. Scrooge tot inzicht hebben kunnen brengen.

De online game eindigt met het nagenieten en bekijken van de hilarische foto’s en video’s die jullie gemaakt hebben. En we maken, niet onbelangrijk, de winnaars van het spel bekend!

Het is mogelijk dit spel voor een stukje te personaliseren. We kunnen een aantal vragen of foto-opdrachten over jullie bedrijf, de familie of vriendengroep toevoegen. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld ook het logo van jullie bedrijf opnemen in de game.

Om Scrooge te spelen, staan de teamspelers met elkaar in contact via een video communicatie tool, zoals ZOOM. Vanuit deze omgeving voorzien we de gezamenlijke introductie. Na de uitleg gaan de teams uiteen in kleinere subsessies. De teams krijgen tussendoor steeds een update van de kerstman om elkaars puntentotaal te kunnen volgen, waardoor het extra spannend wordt.

Beschikbaar in het Nederlands en Engels voor groepen van 10 tot 5.000 personen. Het spel duurt ca. 75 minuten.

Scrooge - Online Winter Teambuilding - Kerst 2020
Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.