Teambuilding > Catch The Spy

De online teambuilding activiteit Catch the Spy is een regelrechte whodunnit van ca. anderhalf uur, die in teamverband wordt gespeeld. Teams bestaan idealiter uit een viertal personen.

Je werkt voor het succesvol en toonaangevend biotechnologiebedrijf Nanobot Inc. Plots word je er door je werkgever van beschuldigd een belangrijk prototype te hebben gestolen en te willen verkopen aan een concurrent. Je onschuld bewijzen is knap lastig – er zit niets anders op dan de schuldige en dus de échte spion binnen het bedrijf te ontmaskeren.

Dit spel wordt deels via een APP en deels via de browser gespeeld, tegen een tikkende deadline. In het eerste deel van het spel moet de schuldige ontmaskerd worden in een lijst van 10 verdachten. Eens deze klus is geklaard, komt het erop aan om uit te zoeken waar en wanneer de spion het prototype zal overhandigen aan de concurrentie. Slaag je er nog in om tijdig de transactie tegen te gaan en je eigen onschuld te bewijzen?

Dit spannende spel speelt in op volgende vaardigheden: communicatie, competitie, leiderschap, probleemoplossend denken, out of the box denken en teamdynamiek. Een flinke portie fun is bovendien gegarandeerd.

Vooraf komen de deelnemers samen in een ZOOM of Teams sessie, waar onze spelleider eerst de praktische zaken toelicht. Uiteraard volgt na het spel ook een debriefing.

Dit concept is enkel in het Engels beschikbaar. De inleidende briefing &  debriefing kunnen desgewenst in het Nederlands plaatsvinden.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.