Teambuilding > Cityrama Online

Cityrama is een digitaal interactief stadsspel waarbij onze spelleider en het klassieke papieren opdrachtenboek worden vervangen door een webapplicatie die raadpleegbaar is op tablet of smartphone. Via de webapplicatie kunnen de de teams op diverse check-points in een stad antwoorden registreren, waarbij ze trachten hun puntentotaal te maximaliseren. Dit spel wordt dus niet van thuis uit of vanop kantoor gespeeld, maar is een écht stadsspel.

Elke teamspeler kan de opdrachten raadplegen op zijn eigen toestel – hierdoor is de social distancing gegarandeerd. Enkel de teamkapitein kan de antwoorden registreren en – als het team even vast dreigt te zitten – hints activeren. Maar opgelet: bij elke vraag tikken de seconden (en dus de te verdienen punten) genadeloos weg, en elke geactiveerde hint leidt tot een tijdstraf.

Op het einde van het spel maakt de website onverbiddelijk de ranking van de teams bekend.

Wij bieden Cityrama aan te Antwerpen, Gent, Ieper, Kortrijk en Mechelen. In alle andere steden op aanvraag. Te Ieper bestaat een klassieke versie en een versie die is toegespitst op het oorlogsverleden van de stad.

Tijdens het spel is er Whatsapp support beschikbaar vanuit onze spelstudio.

Desgewenst kan voorafgaand aan het spel en/of aansluitend een ZOOM- of TEAMS-sessie worden georganiseerd waarbij onze spelleider vanuit de spelstudio vooraf de spelregels toelicht en achteraf zorgt voor een debriefing. In dat laatste geval houden we bij de aankomst van de teams de gescoorde puntentotalen uiteraard verborgen op de webapplicatie.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.