Teambuilding > Creatief met Cocktails

Een Cocktail Workshop is de ideale teambuilding activiteit en brengt de deelnemers gegarandeerd in de juiste (vakantie)sferen.

We voorzien voor elke deelnemer een professionele set barmateriaal. Jullie kunnen kiezen voor een formule van 2, 3 of 4 cocktails met een respectievelijke duurtijd van 1, anderhalf of 2 uur. Ook kan er voorzien worden in een mix van cocktails én mocktails.

Met professioneel materiaal zoals een shaker, strainer, jigger en barlepel gaan we cocktails bereiden zoals professionals. We werken uitsluitend met dagverse productenhuisgemaakte siropen en premium spirits. We besteden extra aandacht aan de afwerking en de presentatie. De cocktails worden op de workshop dan ook royaal gegarneerd.

Wij voorzien standaard een uiteenlopende selectie van eigen creaties maar verzoekjes zijn steeds welkom.

Onze service is alomvattend. Hierdoor hoef je je nergens zorgen over te maken.

 • Creatieve cocktails
 • Dagverse ingrediënten
 • Kwaliteitsvol materiaal
 • Luxueuze glazen
 • Professionele begeleiding
 • Hoogst kwalitatief ijs
 • Receptenkaartje voor elke deelnemer

Jullie hoeven enkel voldoende plaats en tafels te voorzien. Wij zorgen voor de rest.

Onze cocktailworkshops volgen desgewenst de zich doorzettende trend van premiumisation. Kort samengevat betekent dit dat mensen liever iets minder drinken maar wél iets beter. Oftewel: kwaliteit boven kwantiteit. Bewust en verantwoord drinken gaat hand in hand met deze trend. We staan meer stil bij wat we drinken en hoeveel we drinken. Oftewel: minder gulzig en meer genieten. Deze trend doet zich voor in 3 vormen:

 • Non-alcohol
  Hier komen de mocktails om de hoek loeren, vaak op basis van sappen. De markt van 0%-drankjes breidt ook dit jaar uit. Er is veel keuze voor de onthouders onder ons. Zoals appelsap uit Zuid-Tirol dat zorgvuldig wordt behandeld en geserveerd als wijn.
 • Low-alcohol
  Hier denken we aan cocktails met een versterkte wijn zoals vermout (18%) in plaats van met gin of vodka (40%).
 • Little-alcohol
  Deze term klinkt misschien nieuw. Het betekent dat je gewoon van je favoriete cocktail geniet maar je houdt het bij één alcoholische en één of meerdere mocktails. Zo hoef je het gezelligste moment – het apéritief – niet te missen en kan je van de cocktail in volle glorie genieten.

Laat ons gerust weten naar welk soort workshop je op zoek bent, en we doen een voorstel op maat.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.