Teambuilding > Creatief met Graffiti

De workshop Creatief met Graffiti duurt meestal een tweetal uur en wordt begeleid door professionals. Tijdens deze workshop halen wij de creativiteit in jouw team naar boven!

We beginnen de workshop met een korte introductie over graffiti om vervolgens de eerste hand te leggen aan een eigen schets. Dit kan variëren van een tag tot figuratieve creatie. Na het uitwerken van de schets krijgen de deelnemers even de tijd om te oefenen met de spuitbus om het medium zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Als laatste gaan we over tot de creatie van het werk op een oppervlak. Desgewenst kan er binnen een bepaald thema worden gewerkt.

Deze formule kan worden begeleid in het Nederlands of Engels en al het materiaal wordt door ons voorzien (1 MDF-plaat per persoon om te bespuiten, schragen om deze panelen te ondersteunen, voldoende afdekzeilen als bescherming, overalls om de kleding te beschermen, handschoenen, mondmaskers, schoenbeschermers, …).

Een originele formule die vaak tot verrassende resultaten leidt!

Ontdek ook één van de volgende spin-off concepten (enkel beschikbaar te Gent):

Graffiti Walking Tour

Een wandeltour van 2 uur. Ga mee op deze tocht samen met een ervaren gids en graffiteur uit de Gentse graffitiscène en leer de verhalen van de artiesten kennen én hoe hun creaties tot stand kwamen. Dit is een puur informatieve graffitiwandeling, zonder een workshopgedeelte. Maximaal 20 deelnemers.

Road to Master

Een concept van 3 uur. Met deze combo tour sluiten we een graffitiwandeling af met een workshop graffiti in één van de Gentse legale zones. De workshop is minder uitgebreid dan de klassieke workshop, maar omvat toch een stevige introductie tot spuitbustechnieken. Maximaal 20 deelnemers.

Ring Ring Graffiti Tour

Met deze tocht gaan we weg uit het centrum om de ring rond Gent te verkennen met de fiets. Verspreid rond de ring vinden we enkele van de verborgen graffitiparels van Gent. Een kleine spuitbussessie maakt deel uit van deze tour, maar het betreft geen échte workshop. Zie het eerder als een onderdompeling per fiets in de wereld van de graffiti, begeleid door een ervaren gids die voeling heeft met de lokale cultuur.

Interesse in dit concept ? Vraag een OFFERTE aan door hier te klikken.